Socialt engagemang

Glädje!
Vi tror att glädje bygger starka individer. Lokalt sponsrar vi idrotten, en social nyckel till välmående och och bra hälsa. I lagidrott hittar man vänner och lär sig arbeta som ett team. Respekt och engagemang  Nedan är ett axplock av vårt engagemang lokalt.  Om alla företag bara bidrar med lite till idrotten skapar vi snabbt en positiv spiral fylld av lust till livet!

HBBK - Helsingborgs basketboll klubb

Helsingborg Basketklubb

HBBK är klubben där alla är med och ingen ska känna sig utanför.
I samma lag samlas olika etniciteter, religiösa bakgrunder, hudfärger och samhällsklasser med målet att ha roligt ihop med basketen som en gemensam nämnare. Disciplin och laganda kommer som ett brev på posten.

Vi tycker att HBBKs härliga bredd och engagemang inspirerar och ger en bra grund till ansvarstagande, lekfulla och lagspelande ungdomar! Underbart!

Ett tips är att ni går på dam eller herrlagsmatcher samt anmäler era barn till klubben. 
Hoppas vi ser er i hallen!

IFK HELSINGBORG Volleybollklubb

Volleyboll är världens största sport* av flera anledningar. Kanske just för att den är en sport som kräver massor med kommunikation och kan utövas på olika nivåer med relativt enkla verktyg. Ett nät och en boll.

IFK Helsingborg arrangerar och engagerar inomhus på vintern och i form av beachvolley på sommaren. Klubben har massor med tjejer som spelar vilket är kul då många andra sporter tenderar till att bli mansdominerande. Vi gillar entusiasmen i klubben och närvaron. Föräldrar som engagerar sig både som tränare, står i kiosker och sköter administration. 

Gå på en träning och testa, ni kommer att ryckas med av tjoandet och glädjen. En perfekt sport för barn som tycker att springande eller tacklingar är lite väl läskigt.

Vi stöttar klubben med bidrag till matchkläder och hoppas på att fler företag kan göra detsamma. Kontakta någon i klubben för att få veta hur ni gör. Att ta med barn till en första träning är också att bidra.

*Källa världens största sporter https://sportlobby.se/ovrigt/varldens-storsta-sport/ 
 

ANNA BJURMAN - Långdistanslöpning

Anna Bjurman tidigare IS Göta och numera IFK Umeå har länge varit en vass långdistanslöpare. Nu, som tvåbarnsmamma, är hon bättre än någonsin och en förebild för stora och små både på tävlingar, träningar och på kontoret. Till Anna bidrar vi med stor flexibilitet i arbetstider och pengar för att täcka viss utrustning. 
Annas imponerade track record  senaste tiden: 

 • Jönköping 10k – 36.19 plats 3
 • Night Run 5k – 17.20 plats 1
 • Helsingborg halvmarathon – 1.19.17 plats 1
 • Skånska mästerskapen halvmarathon – 1.20.42 plats 1
 • Sommarmilen – 35.44 plats 2
 • Malmöloppet – 37.05 – plats 2
 • Blodomloppet Göteborg 10k – 36.43 plats 2
 • Springtime 10k – 36.41 plats 1
 • Skånska mästerskapen 10.000m – 36.46 plats 1
 • Göteborgsvarvet – 1.21.55 – plats 14 (av ca 15000)

  Vi skriver regelbundet om Anna under nyheter. Läs mera där https://swescan.se/nyheter/