Swescan fastighestsskanning i filmformat

Syftet med att skanna en fastighet är större än bara att skapa en ritning. Ibland handlar det  om att en byggnad ska byggas om och då behöver fastighetsägare, arkitekt, projektör och entreprenör ett fullgott underlag att stå på. I filmen nedan har vi kokat ner vårt koncept och försökt göra det enkelt att förstå. Givetvis blir det mer nytta än man hinner beskriva på 3 minuter men ni fattar tanken.

Vi upplever att fastighetsägare och arkitekter inte förstått den fulla potential som en skanning ger. Använd den för att diskutera arkitektoniska inslag men även yttre planering och gestaltning, materialval, bärande konstruktioner, bevarande, brandsäkerhet och utrymningsvägar, rivningsplaner, utrymmesutnyttjande. Koppla skanningen till drift och underhållsprogrammet och bygg upp en levande digital plan på hela underhållssidan. En plan som används och där stora pengar kan sparas genom at göra saker vid rätt tidpunkt. Ta exempelvis med din skanning till ett företag som är suveränt på energitekniska lösningar och diskutera allt från väggtjocklekar till fönster, ventilation och energitjuvar. 

Läs gärna mer om vårt sätt att laserskanna fastigheten på websidan som bara handlar om fastighetsskanning. Du hittar den i meny högst upp under branscher. Har ni en industrifastighet så löser vi det också. Tekniken är densamma men målet ett annat. Låt oss ta ett teamsöte där vi visar er hur man går från tunggrodd CAD-miljö till beslutsfattande via webbaserade viewers där alla kan dela samma mål och tankar.