SWESCAN LANSERAR SIN NYA KARTPORTAL. ALL KARTDATA PÅ SAMMA STÄLLE

2019-04-09

Rörigt på skrivbordet?

Tänk er att all information finns tillgänglig för alla som behöver den på företaget. Givetvis bakom lösenord och i molnet. Det har aldrig varit enklare.

Nu lanserar vi Swescan kartportal där vi levererar samlar alla era inmätningar, ortofoton, kartor, sprängplanering, fastighetsgränser, körplanering, projekteringsunderlag, scannade papperskartor etc. etc. Vi kan göra listan hur lång som helst.

Dessutom har ni möjlighet att mäta, skriva ut göra noteringar, skapa eget projekteringsunderlag och givetvis skissa era egna ideer.

Gör som de största ägarna och deponierna i landet. Kontakt oss så kör vi en demo när ni sitter ner ordentligt. Ni kommer att älska det, vi lovar.

Portaltjänst för bergtäkter, inventering och volymberäkning.

Med Swesans kartportal sammlar kunden all sin kartdata på ett ställe. All data på ett ställe på webben med inloggning, det blir inte enklare. Enkelt att arbeta med , dela, analysera. Vi har dessutom lagt till en kundanpassad modul där ni som kund ska sätta er standard för vilka lager ni ska använda. Portalen funkarar lika bra för deponier, skog och bergtäkter, fastigehter etc.
Mångmiljonbelopp går att spara vi vissa branscher genom att arbeta smartare med kartmaterialet. Stora kunder som Skanska, NCC med flera anammade direkt lösningen för sina täkter.

Fredrik Hansson VD Swescan