PROJEKT

Här har vi samlat projekt som vi kanske är lite extra stolta över. Vi flyger ofta stora projekt och just nu  satsar vi hårt på att få in hela skalan från stort till litet. 

GIS och BIM kommer att vara ett för oss. Hur gör du i din digitala tvilling?

referensprojekt

Portaltjänst för bergtäkter, inventering och volymberäkning.

Launch Swescan kartportal

Swescan lanserar sin nya kartportal. all kartdata på samma ställe Rörigt på skrivbordet? Tänk er att all information finns tillgänglig för alla som behöver den

Läs mer »

Enkelt, tryggt och tillgängligt

personal-henrik-smedberg

Henrik
Marknadsansvarig Swescan 

Swescan är rikstäckande vilket gör det enkelt att jobba med oss oavsett var i landet ni har er verksamhet. Vi gör såväl enstaka flygningar som regelbundna flygningar med återkommande inventeringar. På bergtäkter, deponier eller andra volymberäkningsuppdrag levererar vi data senast 5 dagar efter genomförd flygning och ger garanti på kvaliteten. Ortofotot samt höjdmodell kvalitetsgranskas mot kontrollpunkter samt mot tidigare mätningar. Vi lägger stor vikt vid att ni kan använda er data långsiktigt.  Då modellen kommer att användas senare är det viktigt att modellen är perfekt georefererad och mätmässigt korrekt över hela ytan. 

Vid eventuella frågor eller problem kommer du alltid lätt i kontakt med oss och kan lägga in ett ärende via vårt snabba supportsystem. Givetvis jobbar vi webbaserat och ser till att även du får din data så att du kan dela den internt.