Nyanställning Affärsområde Entreprenad Lars Rosenqvist

“Lasse” blir täktens och deponis långsiktiga partner

Swescan har en faktiskt lösning för att koll på verksamheten oavsett om det gäller en täkt, deponi eller annan industriell verksamhet. Verksamhet som täcker stora ytor. Sweportal i kombination med Swescan gedigna mätkunskap tar verksamheter lång förbi att “bara mäta volymer”.  Då vi snabbt växer inom området behövs förstärkning vilket vi får genom Lasses närvaro.  

Lars har en bakgrund gällande kundrelationer sedan lång tid tillbaka och är en mästare i att se möjligheter där andra ser problem. Några av hans styrkor är att ta projekt i mål och se till att skapa stor nytta för kunden oavsett vilken affär det gäller. 
-“Tjänsten eller produkten måste skapa ekonomiskt värde och glädje till kunden, annars återkommer dom inte”, sa Lars under intervjun. Detta går hand i hand med Swescan filosofi. Långsiktiga relationer där vi bygger värde för kunden både i affären men även gällande säkerhet. Lasse kan snart berätta mer om det men först ska han få följa med produktionen för att förstå verksamheten på djupet.  

Silver rudder och Thåströms Ebba Grön

En gång om året smiter Lasse iväg och seglar fyn runt i tävlingen Silver Rudder. 
-Där gör besättningen exakt som man säger, säger Lasse nöjt.Den som är påläst vet att det är en ensamsegling. 
Lasse är inte yngst i laget men kanske en av de mest erfarna. Exempelvis har ätit smörgåstårta med Ebba Grön på Helsingborgs konserthus. 

Teknik ligger Lars varmt om hjärtat och han var en pionjär när det gällde radiostyrda helikoptrar. Ni vet den där typen man skruvade på mer än man flög. Det intresset får Lasse mest troligt odla lite här där det flygs ca 1000 flygningar per år. 

Vi ser fram emot det fortsatta Swescan-äventyret med Lasse och hoppas att ni får se hans varma leende inom kort. 

2023-10-06 Fredrik Hansson